Προφίλ  |   Επικοινωνία Ελλ.    |  Eng.      
Καρυκεύματα Σε Πλαστικά Κουτιά
Ροφήματα Σε Πλαστικά Κουτιά
Χωριάτικες Συσκευασίες
Ροφήματα Σε Χάρτινα Κουτιά 10 Φακέλλων
Ροφήματα Σε Χάρτινα Κουτιά 25 Και 100 Φακέλλων
Επαγγελματικές Συσκευασίες
Εκκλησιαστικά Είδη
Είδη Ζαχαροπλαστικής

Προφίλ
 


Η επιχείρηση "ΕΥΡΙΠΟΣ" Σ. ΛΑΔΕΡΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των αγροτικών προϊόντων και αρωματικών φυτών από το 1950 με ιδρυτή τον Γεώργιο Λαδερό.
Είναι η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση στον κλάδο της.
Οι παράγοντες που καθιέρωσαν την εταιρεία και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρολό στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της ο πλέον εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός της οι αξιόπιστες συνεργασίες και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

Το πλούσιο πελατολόγιο της που διερευνάται συνεχώς (ΑΒ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΤΡΟ, MAKRO, ΑΤΛΑΝΤΙΚ, ΓΕΓΟΣ κα) εγγυάται για την αξιοπιστία των προϊόντων της. Έτσι μπορεί να εξάγει σε χώρες της Ε.Ε. όπως: Αγγλία Λονδίνο, Κύπρο, Σουηδία, Καναδά – ΗΠΑ

Η εταιρεία "ΕΥΡΙΠΟΣ" συλλέγει το μεγαλύτερο μέρος της παράγωγης αρωματικών φυτών απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, με πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητας.
Όλες οι συλλεγόμενες ποσότητες ελέγχονται ώστε να πληρούν απολύτως τις προδιαγραφές του ελληνικού και ευρωπαϊκού κώδικα. Είναι μια εταιρεία πρωτοπόρος που εκσυγχρονίζεται συνεπώς.
Ακλουθώντας λοιπόν τους ρυθμούς εξέλιξης ανοίγει τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά και μέσω του διαδικτύου και προσδοκεί να δώσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της ταυτότητας της και των προϊόντων της


Με εκτίμηση

Σ.ΛΑΔΕΡΟΣ
 
   
Προφίλ  |   Επικοινωνία